Menu
EUR
5x de mooiste teakhouten badkamermeubels!

5x de mooiste teakhouten badkamermeubels!

Door: Puurteak Reacties: 0

Ben je op zoek naar het perfecte houten meubel om jouw badkamer een warme en luxe uitstraling te geven? Overweeg dan eens een teakhouten badkamermeubel van Puurteak! In deze blog nemen we je mee langs vijf prachtige opties die niet alleen mooi zijn, maar ook bijzonder functioneel en duurzaam in vochtige ruimtes als badkamers. Ontdek waarom teakhout een geweldige keuze is voor jouw badkamer en laat je inspireren door onze topselectie!

1. Zwevend badkamermeubel – Naturel

Hangend badkamermeubel 110x45x50cm - Naturel

Dit zwevende meubel is vervaardigd uit gerecycled teakhout en heeft een strakke en moderne uitstraling. Het ontwerp zonder voorgeboorde gaten biedt jou de vrijheid om de indeling van het bovenblad naar eigen wens aan te passen. Bovendien kun je kiezen uit verschillende opties voor handgrepen, of zelf handgrepen toevoegen om het meubel helemaal eigen te maken.

2. Badkamermeubel hout - White wash

Badkamermeubel hout 140x45x85cm - White wash

Dit badkamermeubel brengt een klassieke charme naar jouw badkamer met een moderne twist. Door zijn robuuste ontwerp biedt dit meubel een solide basis met een frisse uitstraling dankzij de white wash finish op het teakhout. Het is ontworpen met vier lades en een open ruimte tussen de lades, waardoor je alle ruimte hebt om je badkamerbenodigdheden netjes en uit het zicht op te bergen.

3. Badkamerkast - White wash - met deur

Badkamerkast 40x32x200cm - White wash - 1 deur

Deze hoge badkamerkast is een perfecte oplossing als je zoekt naar extra opbergruimte zonder veel ruimte in beslag te nemen. De enkele dichte deur zorgt ervoor dat alle opgeslagen items netjes uit het zicht blijven, wat bijdraagt aan een opgeruimde en rustige uitstraling in je badkamer. De white wash afwerking geeft de kast een lichte en frisse uitstraling, perfect om een moderne of Scandinavische stijl in je badkamer te introduceren!

4. Badkamermeubel hout – Naturel

Badkamermeubel hout 80x45x85cm - Naturel

Het klassieke ontwerp van dit badkamermeubel combineert handige lades met een open plank, waardoor je veel opbergruimte hebt zonder in te leveren op stijl. Met de optie om handgrepen te kiezen die bij jouw persoonlijke stijl passen, kun je dit meubelstuk moeiteloos afstemmen op de rest van je badkamerinterieur. Het natuurlijke teakhout geeft je badkamer een warme, luxueuze uitstraling.

5. Badkamerkast teak – Naturel

Badkamerkast teak 40x35x200cm - Naturel

Deze elegante en smalle badkamerkast, uitgevoerd in naturel teakhout, is een ideale aanvulling voor elke badkamer die wel wat extra opbergruimte kan gebruiken zonder veel plaats in te nemen. De kast biedt zowel open vakken voor snelle toegang tot veelgebruikte items als een gesloten vak voor spullen die je liever uit het zicht houdt.

Bekijk al onze teakhouten badkamermeubels en bestel vandaag nog!

Heb je inspiratie opgedaan met onze selectie van prachtige teakhouten badkamermeubelen? Dit is slechts een voorproefje van wat we je te bieden hebben! Ontdek ons volledige assortiment badkamermeubelen online en vind het perfecte meubelstuk voor jouw badkamer. Je kunt de teakhouten badkamer meubels ook komen bekijken in onze showroom, waar onze specialisten al je vragen kunnen beantwoorden en je persoonlijk advies kunnen geven. Liever online advies? Neem dan contact met ons op via +31 55 540 09 98 of [email protected]. Bestel vandaag nog jouw ideale teakhouten badkamermeubel bij Puurteak!


Reacties (0)

Nog geen reacties geplaatst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!