Menu
EUR
"Schone vlekken" op teakhouten tuinmeubelen

"Schone vlekken" op teakhouten tuinmeubelen

Door: Puurteak.nl Reacties: 0

Probleem: Vlekken op onbehandeld, vergrijsd teakhout.

Soms krijgen wij foto's van onze klanten met de vraag hoe de vreemde "schone vlekken" op hun meubelen kunnen zijn ontstaan. Helaas trekken teakhouten tuinmeubelen soms ook wespen aan. Deze insecten eten het vergrijsde hout van de tafel en gebruiken het materiaal voor hun nesten. Dit kan leidt dan tot deze vlekken op de vaak nieuwe en onbehandelde houten meubelen. Het heeft verder niets met de kwaliteit van de teakhouten meubelen te maken. Zie onderstaande foto.

 

Oplossing:

Nu we weten hoe het ontstaat, hebben we ook een oplossing gevonden. Om de "schone vlekken" weg te krijgen adviseren wij de meubelen schoon te maken met de Golden Care teakreiniger en de "vlekken" vervolgens licht op te schuren. 

Mochten de wespen blijven komen kunt u een mengsel van water en ammoniak maken, waarbij je meer ammoniak toevoegt dan water. Gebruik een zachte spons om dit mengsel royaal op het meubel aan te brengen. Laat het meubel na het reinigen goed en langdurig drogen en gebruik het gedurende deze periode niet. De ammoniakgeur zal de wespen afschrikken, waardoor ze niet meer in de buurt van jouw houten meubel komen.

En zo is er weer een probleem opgelost. Maar mocht u na bovenstaande toch nog vragen hebben neem dan contact met ons op. Via de telefoon +31555400998 of via WhatsApp +31657515385.

 


Reacties (0)

Nog geen reacties geplaatst.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!